صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

طبخه طعمه فيوتشينى جمبرى بالخضار، تعالى شوفى ازاى

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 7,965
افتراضي طبخه طعمه فيوتشينى جمبرى بالخضار، تعالى شوفى ازاى




طبخه طعمه فيوتشينى جمبرى بالخضار، تعالى شوفى ازاىطبخه طعمه فيوتشينى جمبرى بالخضار، تعالى شوفى ازاىطبخه طعمه فيوتشينى جمبرى بالخضار، تعالى شوفى ازاى



المكونات

½ كيلو جمبري (ينظف ويغسل جيدا)

2 حبة بصل مقطع شرائح

1 ملعقة متوسطة ثوم

1 حبة طماطم (مقطع) عند الرغبة

3-2 حبات فلفل أحمر شرائح

1 ملعقة متوسطة خولنجان

1 ملعقة متوسطة زنجبيل أخضر طازج مطحون

1 عود سريه (عطرة)

1 كوب فاصوليا خضراء

2 حبة جزر

2 حبة كوسه

1 حبة فلفل رومي مقطعة شرائح

¾ كوب القرنبيط

¾ كوب كرنب

2 عود بصل أخضر

3-2 ملاعق طعام صوص الصويا (abc)

½ عبوة باستا فيتوتشيني تسلق مع ماء وملح

½ مكعب مرقة دجاج وتصفى

¾ كوب صغير زيت

ملح حسب الرغب

طريقة التحضير

إسلقي باستا الفيتوتشيني كما هو موضح على العبوة .
ضعي كمية الزيت في مقلاة أو صينية كبيرة على النار.
أضيفي البصل مع الاستمرار في التقليب حتى يصفرلونه ثم أضيفي الثوم و الخولنجان والزنجبيل المطحون واستمري في التقليب.
أضيفي الفلفل الأحمر والجمبري ويقلب مدة 10-7 دقائق ثم أضيفي البهارات. أضيفي الخضروات , إبدئي بالفاصوليا ثم الجزر.
أضيفي الكوسة بعد ذلك واستمري في التقليب من غير إضافة ماء.
أضيفي القرنبيط وأخيرا أضيفي الفلفل الرومي والكرنب وملعقتان صوص الصويا ثم ارفعيه من على النار.
أضيفي باستا الفيتوتشيني وقلبيها مع الخضار ثم أضيفي ملعقة من صوص الصويا وتقدم.


اقرأ أيضا::


'foi 'uli td,jadkn [lfvn fhgoqhvK juhgn a,tn h.hn [lfvn fhgoqhvK juhgn a,tn



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
فيوتشينى, جمبرى, بالخضار،, تعالى, شوفى, ازاى


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طبخه طعمه فيوتشينى جمبرى بالخضار، تعالى شوفى ازاى

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 01:01 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO