صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 8,095
افتراضي طبق ولا اطيب بطاطا بالقشطه مفيش بعد كده , من مطبخى وبس تعالو




طبق ولا اطيب بطاطا بالقشطه مفيش بعد كده من مطبخى وبس تعالوطبق ولا اطيب بطاطا بالقشطه مفيش بعد كده من مطبخى وبس تعالوطبق ولا اطيب بطاطا بالقشطه مفيش بعد كده من مطبخى وبس تعالو



المقادير:
7 الى 8 رؤوس متوسطة من البطاطا مقشرة ومقطعة إلى شرائح متوسطة الكثافة
بصلتان متوسطتان مفرومتان
باقة من البقدونس المفروم
كوبان ونصف الكوب من القشدة الطازجة
ملح _ فلفل أبيض
نصف كوب من جبنة البارميسان
طريقة التحضير:
ترصف طبقة من شرائح البطاطا في صينية غير لاصقة أو طبق زجاجي مقاوم لحرارة الفرن.
يرش فوقها الملح والفلفل الأبيض والبصل وجبنة البارميسان والبقدونس.
ترصف بعدها طبقة أخرى من شرائح البطاطا وتكرر العملية نفسها كما في السابق.
توضع طبقة ثالثة من البطاطا ومن ثم طبقة رابعة شرط تكرار الخطوات نفسها.
يصب كوبان ونصف الكوب من القشدة فوق البطاطا وتدخل الصينية لمدة 50 الى 60 دقيقة إلى فرن حرارته 350 درجة فهرنهايت حتى يصبح سطحها وردي اللون والبطاطا ناضجة.
يمكن تقديم هذا الطبق مع أي نوع من أطباق اللحم أو الدجاج أو السمك.


اقرأ أيضا::


'fr ,gh h'df f'h'h fhgra'i ltda fu] ;]i < lk l'fon ,fs juhg, fhgra'i ltda l'fon



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
بطاطا, بالقشطه, مفيش, مطبخى, تعالو


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طبق ولا اطيب بطاطا بالقشطه مفيش بعد كده , من مطبخى وبس تعالو

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 12:06 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO