LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
وصفة من مطبخي بيتزا باللحم المفروم، تعالى ورايا اوريكى ازاى بيتزا باللحم المفروم المكونات العجينه 400 جرام دقيق م ك خميره فوريه م ك سكر 3 م ك زيت زيتون او ذره حسب الرغبه(يفضل الزيتون) كوب لبن للعجن الصلصه 4 م ك كاتشب 2 م ك صلصه 2 م ك خل للوجه زيتون اسود..و اخضر فلفل رومي الوان جبن رومي جبن مونزريلا لحم مفروم طريقة التحضير نضيف السكر الى الخميره و قليل من الماء..حتى تعمل.. لما ترفع..الخميره .. يتم عجن جميع مقادير العجينه بعضها مع بعض.. حتى تتكون لديك عجينه متماسكه توضعا في مكان دافيء لمده نصف ساعه او اكثر.. و هذا شكلها ..بعدين يقسم المقدار الى نصفين.. بفرد النصف في الصنيه.. وتضاف كميه من الجبن الرومي و المونزريلا ويفرد عليهم باقي المقدار بعدين بالشوكه يتم عمل بها عدة ثقوب.. كي لا ترتفع اثناء النضج.... خطوه مهمه جدااا بعدها تضاف الصلصه بعد خلطها مع الخل و الكاتشب.. توزع الصلصة على الوجه يضاف جزء من الرومي بقايا اللحم بعد تفتيتها. الزيتون ثم بضيف الفلفل ثم الجبن الرومي و المونزريلا و قليل من الكاتشب بندخلها فرن ساخن جدا... بعدين بنهدي عليها النار بتستغرق حوالي 10 دقايق في الرف اللي تحت.. و حوالي 10 دقايق ايضا تحت الشوايه و بتكون النار هاديه جدااااااتقطع..و تقدم...و بالف هناااا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ,wtm lk l'fod fdj.h fhggpl hgltv,lK juhgn ,vhdh h,vd;n h.hn fhggpl hgltv,lK juhgn ,vhdh h,vd;n |
الكلمات الدليلية (Tags) |
بيتزا, باللحم, المفروم،, تعالى, ورايا, اوريكى, ازاى |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |