LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
وصفة الشيف اشهى وصفات البطاطس ، طريقة تحضير صينية بطاطس باللحمة المفرومة المقادير: 4 بطاطس حجم وسط 4 ملاعق ك صلصة طماطم عدد 2 بصلة متوسطة ملح فلفل أسود بهارات لحم إن وجد 2 كوب لحم مفروم معصج جاهز (معصج بالبصل ومبهر.. يعني جاهز) ملعقة ك سمن الطريقة: تجيبي صينية وترصي فيها البطاطس بعد ما تقشريها وتقطعيها أقراص او دوائر، وما تكون تخينة اوي او رفيعة اوي.. يعني متوسطة , تقطعي عليها البصل جوانح وترشي الملح والفلفل الأسود وتدعكيها بالبطاطس.. يعني تخلي البطاطس تشرب من مية البصل تحطي اللحم المفروم.. وتذوبي الصلصة في شوية مياة وتصبيه على البطاطس وبعدين ترشي بهار اللحم إن وُجد، وتحطي ملعقة السمن وتغلفي الصينية بالألومنيوم من فوق او إذا كان ليها غطا تحطيه عليه وتحكمي الغلق عشان البطاطس تستوي كويس حطيها عالفرن من فوق بس هدي النار عالآخر.. وسيبيها تقريبا نصف ساعة.. تكوني عملتي الرز الأبيض خلال الوقت دة.. بعدين تغرفيها وتقدميها اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ,wtm hgadt hain ,wthj hgf'h's K 'vdrm jpqdv wdkdm f'h's fhggplm hgltv,lm ,wthj hgf'h's 'vdrm jpqdv wdkdm f'h's fhggplm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
اشهى, وصفات, البطاطس, طريقة, تحضير, صينية, بطاطس, باللحمة, المفرومة |
| |