LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة امي سمك محمر ، طريقة اعدادالسمك المحمربالزيت والليمون ..المقادير: -سمك منظف ومشقوق شق صغير من البطن(أنا أستخدمت الدنيس) -تتبيله الثوم واللي هستخدم منها فكذا وصفه وهي عباره عن(ثوم مدقوق+شطه ناشفه حراقه+كمون+ملح+عصير ليمونه) -ربع ك زيت+ م ص ملح + عصير 3 ليمونهممكن أكتر لو تحبي -نص م ص كركم ..الطريقه: -تعمل شقوق في السمكه من الخارج ..وتتبل السمكه من الداخل وفي الشقوق بتتبيله الثوم ثم تدهن بالكركم من الخارج -يرص السمك في صينيه ثم يضاف له ملعقتين من خليط الليمون والزيت ويدخل الفرن علي نار قويه نوعا وبعد أن يتشربها السمك يضاف له كميه أخري من العصير وهكذا ..ثم يحمر فالشوايه ويقدم مع أرز صياديه أو أرز أصفر.. اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm hld sl; lplv K hu]h]hgsl; hglplvfhg.dj ,hggdl,k 'vdrm hu]h]hgsl; |
الكلمات الدليلية (Tags) |
محمر, طريقة, اعدادالسمك, المحمربالزيت, والليمون |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |