LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
اسهل طريقة ساندوتشات الطعمية المصري ، الطعمية المصرية هلا حبيباتى اليكم أكله شهيه ولذيذه يارب تعجبكم عجينة الطعمية المصري المقادير: 1/ 2 كيلو فول مدشوشحزمة بقدونسبصلة متوسطة4 فصوص ثومحزمة كراتحزمة كزبرةملح وفلفلملعقة صغيرة كمون2 ملعقة كبيرة كزبرة مطحونة للقـلي: بيضةشطةسمسمكزبرة ناشفة1/ 4 ملعقة صغيرة كربوناتو الطريقة: 1- انقعي الفول في المية ليلة كاملة، وتاني يوم صفّيه واغسليه كويس. 2- قطعي كل المكونات التانية، وحطيهم مع الفول في الكبّة وافرميها. 3- تبّليها بالتوابل وممكن تضيفي أي توابل أنت عايزاها. 4- قسّمي العجينة على أكياس؛ كل كيس يكفي لمرة، وحطيها في الفريزر. 5- عند الاستخدام حطي عليها البيض والكربوناتو والشطة، وخدي من العجينة شكّلي منها أقراص بالحجم اللي أنت عايزاه وحطي الكزبرة والسمسم، واقليها في الزيت. بالهنا والشفا. اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب hsig 'vdrm shk],jahj hg'uldm hglwvd K hglwvdm hg'uldm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
ساندوتشات, الطعمية, المصري, الطعمية, المصرية |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |