LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقتي الخاصة فاهيتا الفراخ والمشروم ، فاهيتا الفراخ هلا حبيباتى اليكم أكله شهيه ولذيذه يارب تعجبكم المقادير: ¼ كيلو مشروم شرائح ¼ كيلو صدور فراخ مقطّعة شرائح 2 ثمرة طماطم مقطعة شرائح 2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم 2 ملعقة صغيرة كزبرة مفرومة 3 فصوص ثوم مقطع شرائح 2 ملعقة كبيرة عصير ليمون 2 ثمرة بصل مقطع شرائح 4 ملعقة كبيرة زيت زيتون ملعقة كبيرة مستردة ملعقة صغيرة بهارات 3 ثمرة فلفل ألوان بصلة مبشورة ملح وفلفل عيش شامي الطريقة: 1- تبّلي شرائح الفراخ بالملح والفلفل والبصل والليمون، وسيبيهم في التتبيلة دي لمدة ساعتين، وبعد كده شوّحي الفراخ مع شوية زيت على النار لحد ما تستوي. 2- حطّي زيت الزيتون في نفس الطاسة اللي شوّحتي فيها الفراخ، وشوّحي فيها شرائح البصل والفلفل الألوان وتبّليهم بالملح والفلفل. 3- حطّي المشروم في طاسة تانية وعليه زيت الزيتون وشرائح الثوم، وشوّحيه على النار مع شوية ملح وفلفل وعصير الليمون والمستردة، وقلّبيهم كويس على نار متوسطة. 4- بعد ما تحسّي إن المشروم دخل في السوى، اخلطيه مع الخضار والفراخ، وضيفي عليهم البهارات والبقدونس والكزبرة وقلّبيهم كويس مع بعض. 5- حطّي الفاهيتا في العيش الشامي ولفّيه كويس، وحطّي الساندوتشات في طبق التقديم.. وبالهنا والشفا. اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrjd hgohwm thidjh hgtvho ,hglav,l K |
الكلمات الدليلية (Tags) |
فاهيتا, الفراخ, والمشروم, فاهيتا, الفراخ |
| |