LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
كل يوم عزومة كفتة الفراخ المحشية بالجبنة ، كفتة الفراخ هلا حبيباتى اليكم أكله شهيه ولذيذه يارب تعجبكم المقادير: 4 صدور فراخ ملعقة صغيرة زعتر ملعقة صغيرة كزبرة ملعقة صغيرة حبهان مطحون ثمرة بطاطس متوسّطة ملح وفلفل أسود للحشو: 10 مكعبات جبنة كريمي (ممكن تستخدمي جبنة نستو أو شيدر) 2 ملعقة كبيرة بقدونس مفروم ½ كوب مشروم مفروم للتغطية: 2 بيضة 2 كوب بقسماط ناعم ½ ملعقة صغيرة ملح رشة فلفل أسود زيت ذرة للقلي الطريقة: 1- اسلقي البطاطس نصف سوى وقطّعيها شرائح، وسيبيها لحد ما تبرد تماما. 2- افرمي صدور الفراخ وشرائح البطاطس مع بعض في المفرمة، وبعد كده تبّليها بالملح والفلفل والكزبرة والزعتر والحبهان، واعجني الخليط كله بإيدك كويس. 3- لتحضير الحشو؛ اخلطي المشروم مع الجبنة والبقدونس، وقلّبيهم مع بعض كويس. 4- خدي كمية مناسبة من الكفتة وافرديها على إيدك، واحشيها بكمية مناسبة من الحشو، ولفّيها على شكل صوابع، وكرّري الخطوة دي لغاية ما كل الكمية تخلص. 5- اخفقي البيض في طبق وحطي عليه الملح والفلفل، وحطّي أصابع الكفتة في البيض وبعد كده في البقسماط. 6- حمّري الكفتة في زيت ساخن وغزير، وبعد كده طلّعيها على مناديل ورقية علشان تتشرّب الزيت، وعند التقديم زيّنيها بالبقدونس.. وبالهنا والشفا. بالهنا والشفا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ;g d,l u.,lm ;tjm hgtvho hglpadm fhg[fkm K hgtvho |
الكلمات الدليلية (Tags) |
كفتة, الفراخ, المحشية, بالجبنة, كفتة, الفراخ |
| |