صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
مدير عام
 
تاريخ التسجيل: May 2021
المشاركات: 13,699
افتراضي جلاش ملف كامل , طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق , الجلاش باللحمة المفرومة




جلاش ملف كامل , طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق , الجلاش باللحمة المفرومة
جلاش ملف كامل , طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق , الجلاش باللحمة المفرومة



جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة


الجلاش , طريقة عمل الجلاش بالصور , الجلاش الحلو , الجلاش باللحمة

جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة

الجلاش باللحمة المفرومة , الجلاش الحادق , الجلاش الصوابع , الجلاش بالكاسترد


جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة

الجلاش الملفوف , الجلاش بالمهلبية , الجلاش للشيف شربيني , الجلاش بالصور , الجلاش بالمكسرات

جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة
جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة

جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة
جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة
جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة
جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة
جلاش ملف كامل طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق الجلاش باللحمة المفرومة



المقادير:
نص كيلو عجينة جلاش
نص كيلو حليب
2 معلقة جوز هند
شربات “قطر”
نص كوب سمنه سايحه
ربع كوب نشا
نص كوب ماء
الطريقة:
- الكريم: نضع الحليب على النار حتى الغليان، ندوب النشا فى نص كوب ماء ونضع النشا على الحليب مع التقليب المستمر بدون سكر حتى يعطينا قوام المهلبية.
- ندهن صينية بالسمنة ونضع نص عجينة الجلاش.
- نضع الكريم ونغطيها بباقى الجلاش مع مراعات دهن الجلاش بالسمنة باستخدام فرشاة.
- نضعه فى الفرن على درجة حرارة 180 الى ان ياخذ اللون الذهبى.
- يخرج من الفرن يوضع له الشربات ويترك ليبرد.
- نضعه فى الثلاجه لمدة ساعة قبل التقديم ويزين بالفسدق الحلبى.
الشربات:
2 كوب سكر + كوب ماء + نص ليمونه + فانيليا
صحة وعافية




اقرأ أيضا::


[gha lgt ;hlg < 'vdrm ulg hg[gha hgpg, ,hgph]r fhggplm hgltv,lm hgltv,lm hg[gha hgpg, fhggplm



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
والحادق, المفرومة, الجلاش, الحلو, باللحمة, جلاش, طريقة, كامل


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


جلاش ملف كامل , طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق , الجلاش باللحمة المفرومة

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 05:28 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO