LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
جلاش ملف كامل , طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق , الجلاش باللحمة المفرومة جلاش ملف كامل , طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق , الجلاش باللحمة المفرومة جلاش ملف كامل , طريقة عمل الجلاش الحلو والحادق , الجلاش باللحمة المفرومة الجلاش , طريقة عمل الجلاش بالصور , الجلاش الحلو , الجلاش باللحمة الجلاش باللحمة المفرومة , الجلاش الحادق , الجلاش الصوابع , الجلاش بالكاسترد الجلاش الملفوف , الجلاش بالمهلبية , الجلاش للشيف شربيني , الجلاش بالصور , الجلاش بالمكسرات المقادير: نص كيلو عجينة جلاش نص كيلو حليب 2 معلقة جوز هند شربات “قطر” نص كوب سمنه سايحه ربع كوب نشا نص كوب ماء الطريقة: - الكريم: نضع الحليب على النار حتى الغليان، ندوب النشا فى نص كوب ماء ونضع النشا على الحليب مع التقليب المستمر بدون سكر حتى يعطينا قوام المهلبية. - ندهن صينية بالسمنة ونضع نص عجينة الجلاش. - نضعه فى الفرن على درجة حرارة 180 الى ان ياخذ اللون الذهبى. - يخرج من الفرن يوضع له الشربات ويترك ليبرد. - نضعه فى الثلاجه لمدة ساعة قبل التقديم ويزين بالفسدق الحلبى. الشربات: صحة وعافية2 كوب سكر + كوب ماء + نص ليمونه + فانيليا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب [gha lgt ;hlg < 'vdrm ulg hg[gha hgpg, ,hgph]r fhggplm hgltv,lm hgltv,lm hg[gha hgpg, fhggplm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
والحادق, المفرومة, الجلاش, الحلو, باللحمة, جلاش, طريقة, كامل |
| |