صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

طريقة عمل الحواوشي بالصور , حواوشي لحمة مفرومة من مطبخي

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
مدير عام
 
تاريخ التسجيل: May 2021
المشاركات: 13,699
افتراضي طريقة عمل الحواوشي بالصور , حواوشي لحمة مفرومة من مطبخي




طريقة عمل الحواوشي بالصور , حواوشي لحمة مفرومة من مطبخي

طريقة عمل الحواوشي بالصور حواوشي لحمة مفرومة من مطبخي
المقادير

4 x عدد رغيف عيش بلدى
1 x معلقة صغيرة شطة
1 x معلقة صغيرة ملح
1 x عدد بصلة (مقطعة لقطع صغيرة)
1 x معلقة صغيرة جنزبيل (طازج مبشور أو بودر)
1 x معلقة صغيرة فلفل اسود مطحون
½ x كيلو لحمة مفرومة (ملبسة أو فيها نسبة دهن متوسطة)
½ x معلقة صغيرة قرنفل
½ x كوب فلفل أحمر حلو (مقطع لقطع صغيرة)
½ x معلقة صغيرة قرفة

الخطوات

  1. هنخلط كل المقادير فى بولة كبيرة ونعجنها كويس.
  2. هنقسم اللحم لأربع كرات وهنعمل فتحة فى ارغفة العيش علشان نحشيه.
  3. هنفرد كرات اللحم كويس جدا جوة الرغيف ونقفله ونضغطه كويس باليد.
  4. هنحط الرغيف على الوجه المطفى من ورق الفويل وندهنه من الناحيتين بشوية زيت قليليين جدا بس علشان ميلزقش فى الفويل ونقفل عليه كويس.
  5. على صاجة الفرن هنفرد ورق زبدة وندهنه بالزيت ونحط عليه الأرغفة المغلفة بالفويل وتدخل الفرن على درجة حرارة 180 لمدة 20 دقيقة.
  6. بعد 20 دقيقة هنقلب الأرغفة على الوش التانى ونسيبها فى الفرن 20 دقيقة كمان. وبكده يكون الحواوشى جاهز للتقديم.. بالهنا والشفا.




اقرأ أيضا::


'vdrm ulg hgp,h,ad fhgw,v < p,h,ad gplm ltv,lm lk l'fod l'fod ltv,lm hgp,h,ad fhgw,v p,h,ad



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
لحمة, مطبخي, مفرومة, الحواوشي, بالصور, حواوشي, طريقة


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة عمل الحواوشي بالصور , حواوشي لحمة مفرومة من مطبخي

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 08:25 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO