#1
| |||
| |||
الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ طريقة عمل الكانيلوني طريقة عمل الكانيلوني طريقة عمل الكانيلوني نص كوب لبن ونص كوب ميا وكوب دقيق بيضه رشه ملح فلفل اسود وكمون معلقتين زيت تضربى كل المكونات دى فى الخلاط وبعد كدا فى صنيه تيفال ونقطه زيت وبمغرفه تنزلى بالخليط على فترات وتفرديها بنفس لفه الطاسه فى اتجاه واحد هتلاقيها لونها بيتغير وتقلبى على الاتجاه التانى وتكونى مجهزه اى حشو لحمه او فراخ او كبده انا حشتها لحمه زى كباب الحله قطعت اللحمه قطع صغيره وتشوحيها فى فصين توم مع فلفل الوان وتوابل والاهم الحبهان بودر بيدى طعم جميل وكوب ميا وتسبيها تستوى والطعم تحفه ودخليها الفرن على درجه 200 وبعد كدا تحت الشوايه تاخد اللون وبالهنا ملحوظه ممكن تدهينى وشه صلصه وتحطى جبنه رومى او موتزريلا بس انا عملت بيضه فى نصف كوب لبن ورشتها على الوش اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب hg;hkdg,kd ugn hw,gi ,[vfd ljum hg'ul hgg`d` ,[vfd hgg`d` hg'ul hg;hkdg,kd |
الكلمات الدليلية (Tags) |
متعة, وجربي, اللذيذ, الطعم, الكانيلوني, اصوله |
أدوات الموضوع | |
انواع عرض الموضوع | |
| |