#1
| |||
| |||
حلى اختراعات طريقة تحضير توفي رووعه جديد طريقة اعداد التوفي الايطالي روعه المقادير رقائق شكولاته حوالى 170 جرام - كوب سكر - 2/1 كوب لوز مقشور انصاف - معلقه فانيليا - 8/1 ملعقه ملح - 1 كوب زبده فى حله ضغيره هنسيح الزبده بس خلى بالكم ان الكميه هتتضاعف لذلك نقوا اوانى متسعه للتوفى على نار هادئه نسيح الزبده معاها السكر والملح ونضيف 2 ملعقه ماء كبار خليكى صبوره واوعى تعلى النار على التوفى بعد ما الزبده تسيح والسكر يذوب على النار شويه وهتلقى فى الصوره دى الزبده شكلها بيفور وده مقصود عشان نطير الماء الموجود فى الزبده اول لما الماء الى فى الزبده ما هتطير لون المزيج هيبتدى يتغير الشطاره بقى انك تشيلى المزيج من على النار قبل درجه حرارته ما تتعدى 300 فهرنهيت طبعا الى عندهم ترمومتر هيساعد جدااا فى ظبط الطوفى بعد ما يصل للون الى فى الصوره ابعديه عن النار وضيفى الفانيليا افردى التوفو بسرعه على ورقه زبد مفروشه فى طبق فرن وبسرعه ساويه لانه هيتشكل اسرع مما تتصورى رشى رقائق الشكولاته على التوفى وانتظرى ثوانى حتى تتمكن حراره التوفى من تسييح الشكولاته ثم افرديها بالمعلقه على وش التوفى رشى الوجه باللوز المقشور والمحمص المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب pgn hojvhuhj 'vdrm jpqdv j,td v,,ui []d] jpqdv j,td v,,ui |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, تحضير, توفي, رووعه, جديد |
| |