#1
| |||
| |||
اكلة من مطبخي ][....طواجن مغربية منوعه ....][ وهذا النوع جداً مفيد لو كنتي بتزيني بأكثر من لون وبتستخدمي أكثر من رأس للتزيين .. وبعد الاستخدام بتتخلصي منه على طول .. .. وفي أكياس ممكن تعمليها عندك في البيت باستخدام ورق الزبدة ( ورق الشمع ..Wax Paper ) .. وهو ورق شبه شفاف ومقوى شوي .. بيستخدم لتبطين قوالب الكيك أو صواني البسكويت لأنه يمنع الالتصاق والصور التالية توضح كيفية عمل هذا النوع من أكياس الكريمة وممكن بكل بساطة تستخدمي أكياس نايلون عادية بس تكون شوية قوية وتقصي طرفها بالمقص وتزيني أو تدخلي فيه رأس من رؤوس التزيين هذه الأداة بتستخدم في إمساك كيس الكريمة أثناء عملية ملء الكيس بالكريمة .. يوضع الكيس داخله وتقلب أطرافه للخارج ويتم وضع الكريمة فيه بسهولة .. هي مش أداة ضرورية .. لكنها مريحة .. واسمها حامل كيس الكريمة أو (Pastry Bag Stand) وهذه صورة للحامل مع أماكن لوضع رؤوس التزيين تم بحمد الله توضيح أنواع أكياس الكريمةدمت بوود اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب h;gm lk l'fod DF>>>>',h[k lyvfdm lk,ui >>>>DF DF',h[k lyvfdm lk,ui |
الكلمات الدليلية (Tags) |
][طواجن, مغربية, منوعه |
| |