LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
حلوى اختراع جديد تورتة الشيكولا تةالرائعة من مطبخى تورتة الشيكولا تة: المقادير: 8 بيض – 1 و نصف كوب سكر – 2 الا ربع كوب دقيق – ربع كوب كاكاو – معلقة كبيرة باكينج بودر – فانيليا مقادير الحشو و التزيين: 1- كوب (اى عصيراو ماء كمبوت) - كمبوت او اى فاكهه مسلوقة او موز مقطع شرائح - كريم شانتىاو كريمة لبانى كريمة الجناش(كريم شانتى مضروب معة شيكولاتة مطبخ سايلة) الطريقة: نفصل الصفار عن البياض (الطريقة الاسفنجية) و ايضا نقسم مقدار السكر و بعد ضرب البيض مع الفانيليا بالمضرب كل على حدى نقلب الدقيق مع الكاكاو مع الباكينج بودر ثم نقسمة نصف مع البياض( المارينج) و نصف مع الصفار ثم بخفة نضيف البياض للصفار و نقلب بمعلقة خشب فى اتجاه واحد تجهز صينية مدهونة زبدة و نضع و رقة الزبدة و تخبز فى فرن حار و بعد النضج تترك لتبرد و نبدأ فى تزينها بأن تشق نصفين و يسقى كل نصف بالعصير او الشراب السكرى ثم نضع الكريمة و نضع عليها الكمبوت او قطع الفاكهه و نضع كريمة و نضع نصف الكيك الاخر و بعدة نبدأ بفرد الجناش على التورتة و توضع فى الثلاجة لتتماسك ثم نعمل وردات او اى شكل كما فى الصورة و بالف هنا و شفا و يارب تعجبكم اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب pg,n hojvhu []d] j,vjm hgad;,gh jmhgvhzum lk l'fon hgad;,gh jmhgvhzum |
الكلمات الدليلية (Tags) |
تورتة, الشيكولا, تةالرائعة, مطبخى |
| |