صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
 
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 19,010
افتراضي تعالي جربي أطباقي الجديدة بالصور سمبوسة,الشيف لطيفة مسعود,حشوة السمبوسة,طريقة قلي السمبوسة,مخبوزات,سمبوسةرمضان,جزء2




تعالي جربي أطباقي الجديدة بالصور سمبوسة,الشيف لطيفة مسعود,حشوة السمبوسة,طريقة قلي السمبوسة,مخبوزات,سمبوسةرمضان,جزء2تعالي جربي أطباقي الجديدة بالصور سمبوسة,الشيف لطيفة مسعود,حشوة السمبوسة,طريقة قلي السمبوسة,مخبوزات,سمبوسةرمضان,جزء2تعالي جربي أطباقي الجديدة بالصور سمبوسة,الشيف لطيفة مسعود,حشوة السمبوسة,طريقة قلي السمبوسة,مخبوزات,سمبوسةرمضان,جزء2


سمبوسة,الشيف لطيفة مسعود,حشوة السمبوسة, اصناف رمضانية , سمبوسة رمضان طريقة قلي السمبوسة,مخبوزات,سمبوسةرمضان,
مطبخ رمضان جزء2







هذا الجزء الأول
سمبوسة,سمبوسة لطيفة مسعود,حشوة السمبوسة,طريقة قلي السمبوسة,مخبوزات بالصور,سمبوسةرمضان
نوااصل بقية عمل سمبوسة الشيف لطيفة مسعود من المطبخ الأماراتي
المقدار ده يعملك بين 22-25 وحدة سمبوسة
حجم وسط وده شكل الكمية كلها .
لو مش عايزين نستخدمها دلوقتي ممكن نفرزها بالطريقة التالية:-
1-ندخل الصواني كدة الفريزر لمدة ساعة

2-ده حيبقى شكلهم حيبقى مجمدين ومحتفظين بشكلهم بطريقة ممتزة جدا




3-حنحطهم في أطباق بلاستك او فوم ونحفظهم في الفريزر

بصو شكلهم مترتب وجميل عشان جمدناهم قبل ما نرصهم فوق بعض فاحتفظنا بالشكل الجميل ونفس الفكرة ممكن تستخدميها مع الكوبيبة الشامي والكوفتة علشان نحافظ على الشكل ودي حاجة مهم جدا جدا بالذات للحجات الي محشية .

طريقة القلي:-
نقلي السمبوسة في زيت متوسط الحرارة ونحاول ما نقلبهاش خالص غير ما الوش الي تحت يحمر ويبقى ذهبي . ولو طازجة حتاخذ حوالي 4دقايق غلى 5 دقايق في الزيت ولو مجمدة بتاخذ وقت أقل من كدة .ونطلعهم على ورق نشاف علشان باقي الزيت ينزل.

بصو شكلهم من قريب مقرمشين والشكل تمام 100% علشان اتبعنا خطوات مدروسة وناجحة

الي بيميز السمبوسة بتاعتي انها بعد القلي بتقى منفوخة كدة ومقرمشة من برى قرمشة جميلة جدا زي البسكويت الناعم اوي ومن جوة طرية ومش معجنة .بصي لما ضغط عليها اية الي حصل

وهنا صورة أقرب كمان

رصيتهم في طبق التقديم وانتو وذوقك والي بتحبيه احنا بنقدمها مع بطاطس مقلية وبتنجان مقلي وسلطة خضراء وبيبقى أحلى غداء .



مع محتبي
شيف لطيفة مسعود


اقرأ أيضا::


juhgd [vfd H'fhrd hg[]d]m fhgw,v slf,sm



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
سمبوسةالشيف, لطيفة, مسعودحشوة, السمبوسةطريقة, السمبوسةمخبوزاتسمبوسةرمضانجزء2


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


تعالي جربي أطباقي الجديدة بالصور سمبوسة,الشيف لطيفة مسعود,حشوة السمبوسة,طريقة قلي السمبوسة,مخبوزات,سمبوسةرمضان,جزء2

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 09:30 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO