![]() |
| LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() تحضير القرص الطرية ، مقادير القرص الطرية مقدمة عن طريقة عمل القرص الطرية اليك سيدتي طربقة اعداد نوع من المعجنات الشهي والخفيف كما انه سهل وسريع الاعداد والتحضير ، اليك طريقة عمل القرص الطرية ، اتمنى ان ينال اعجابك . مقادير عمل القرص الطرية اكواب دقيق كوب لبن رايب او زبادى 1/2 كوب زيت او سمنة قطعة خميرة بيرة معلقة سكر مقدار لبن وملح طريقة عمل القرص الطرية : نحضر الخميرة بمعلقة السكر وماء دافى وغطتها 5 او 10 دقايقحضرت الدقيق وضفت عليةالملح واللبن الرايب والزيت انا استعملت زيت ذرة وعجنتها كويس وضفت الخميرة وعجنت لحد ما بقت عجينة ما بتلزقش بالطبق وغطتها وسبتها ترتاح 10 دقايقحضرت الصينية وعملت القرص وحطيت على الوجة سمسم او حبة البركة وغطتها بقماشة نظيفة وتترك تخمر وبعد ساعة اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب h;gm g`d`m lrh]dv hgrvw hg'vdm K jpqdv |
![]() |
الكلمات الدليلية (Tags) |
مقادير, القرص, الطرية, تحضير, القرص, الطرية |
| |