#1
| |||
| |||
احلى طريقة طبخ فراخ بالفرن , فرخة محشية تحفة هلااا صبايا كيفكم اليوم بجبلكم موضوع هام لكل امرأة بخبركم فيه عن طبخة روعة يارب تنال اعجباكم طريقة عمل فراخ محشية بالفرن المقادير : - فرخة متوسطة الحجم - نص كيلو أرز - نص كيلو كبد وقوانص - 1 حبة بصل - صلصة طماطم - ملح , فلفل , كركم , كاري , حبهان , ورق لورا , ثوم بودرة , بصل بودرة طريقة الفراخ المحشية المشوية بالفرن الطريقة : - نغسل الفرخة كويس أوي من الداخل والخارج - نقطع الكبد والقوانص بعد تنظيفهم لقطع صغيرة - نتبل الفرخة بمعلقتين كبار صلصة طاطم مخففة بالمية ونضيف ملح وفلفل وكل توابل اللي قلناها في المقادير - ندلك بيها الفرخة كويس من الداخل والخارج عشان تحصلي على فراخ محشية طعمة - نتركها في التلاجة مدة لا تقل عن ساعة وممكن تكوني جهزتيها قبل بيوم - اثناء ما الفرخة في التلاجة نحمر البصل المقطع في الزيت لغاية ما يصفر ثم نضيف قطع الكبد والقوانص - نضيف ملح وفلفل وقليل من الكركم ونصف كوب مية ونتركها 5 دقائق - نضيف الأرز للكبد والقوانص ونغطيه بالمية ونسويه نص سوا - بعد ما يدخل الأرز السوا نرفعه من على النار ونبدأ نحشي بيه الفرخة - نربط أرجل الفرخة بالخيط عشان متفتحش وهي بتستوي - ممكن وضعها مباشرة في صينية داخل الفرن أو تغطيتها بالفويل (ورق المعدن) - نزودها بالمية ونتركها مدة حوالي ساعة مع تزويد المية كلما احتاجت - بعد أن نتأكد من سواها ننزع الفويل ونضعها تحت الشواية قليلا حتى تحمر -لمزيد من الوصفات وباقي الصور تابعونا من هنا نقدم الفرخة في وسط بطاطس ويمكن تقديم باقي الأرز بالكبد والقوانص كطبق جانبي اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب hpgn 'vdrm 'fo tvho fhgtvk < tvom lpadm jptm fhgtvk tvom lpadm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
فراخ, بالفرن, فرخة, محشية, تحفة |
| |