#1
| |||
| |||
وصفاتي طبق ووصفة بسبوسة اليماني بالصور خطوة خطوة { بسبوسه يمنيه } المقادير 2كأس كبير سميد كاسه إلاربع سكر فنجان شاهي { أبو يد القديم } زيت (يعني ثلث كاس ) ملعقه صغيره بيكربونات الصوديوم (لازم لا حد يقول نستبدلها بشي تاني هي سر البسبوسه اليماني) قليل فانيليا كاسة ماء [IMG][/IMG] الطريقه تخلط كل المقادير مع بعض وتصب في صينيه مدهونه وتدخل الفرن [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] عبال ماتستوي تسوي الشيره وهي خفيفه وليست ثقيله(ان شاء الله ساضع موضوع بخصوص انواع الشيره انتظروني قريبا) وهي عباره عن 2كاس سكر + 2كاس ماء توضع فوق النار بس تأخذ فوره بدون غليان ويطفى عليها وتصب على البسبوسه لما تستوي وتحمر { شرط تكون البسبوسه حاره والشيره حاره } [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] وتغطى بصينيه اكبر منها عشره دقايق حتى تتشرب الشيره لا تقولوا كثيره الشيره حطوها كلها لازم [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] [IMG][/IMG] تتبعي الخطوات بدقه وطبقيها علشان تحصلي على الذ بسبوسة وبالهنا والعافيه جربوا وادعولي المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب ,wthjd 'fr ,,wtm fsf,sm hgdlhkd fhgw,v o',m hgdlhkd |
الكلمات الدليلية (Tags) |
بسبوسة, اليماني, بالصور, خطوة, خطوة |
| |