#1
| |||
| |||
عزومتي بلـــــح الشــــــام المقادير 1/2 كيلودقيق 1/2 لترماء كوب زيت 1/2 ملعقة صغيرةملح 1/2 ملعقة صغيرةسكر 1/2 ملعقة صغيرة فانليا مقدار زيت للتحمير مقدار شراب ثقيل جدا عدد 6بيض التحضير نضع الماء والزيت والملح والسكر على النار بعد الغليان نضع الدقيق مره واحده نمزج الخليط جيدا لمده حوالى نصف ساعه نرفعه من على النار بعد ان اصبح مثل الكوره ولا يلتسق بالكزرولا نضع العجينه فى العجان ونشغله الى ان تهدا العجينه نضع البيض واحده واحده مع الضرب المستمر ونضع الفانليا مع البيض اذا لاحظنا ان العجينه نشفه نوعا نضع بيضه زياده الطبخ نضع الجينه بكيس به بلبله نقطع الجينه فى زيت باااااااااارد نتركها تتحمر مع مراعاه التقليب عند اللزوم لكى تحمر من الوجهين بعد ما يكون لونها ذهبيا نضعها فى شراب سميك ملاحظاتزيت قلى بلح الشام لالالالالازم يكون باااااااااارد اذا تحبوا بلح الشام طرى ممكن نحمره فى زيت ساخن ممكن نحشو بلح الشام بحشوات مختلفه مثل الشيكولا والكريم شانطى والكريمه الكستر . المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب u.,ljd fgJJJJJp hgaJJJJJJhl |
الكلمات الدليلية (Tags) |
بلـــــح, الشــــــام |
| |