صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

كل يوم طبخة المفروكة او الويكا المصرية

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 7,987
افتراضي كل يوم طبخة المفروكة او الويكا المصرية




كل يوم طبخة المفروكة او الويكا المصرية


كل يوم طبخة المفروكة او الويكا المصريةكل يوم طبخة المفروكة او الويكا المصرية


السلام عليكم ورحمة الله وبركاته




بامية خضرا نقطعها قطع ونحطها فى الشوربة مع فصين توم سليمين

بدون تقطيع وقليل من الملح تترك على النار حتى تنهرس البامية
او يعنى تستوى تماما وبعدين بالمفراك
وهو حاجة كدة خشب ذراع وفى اسفلها قطعه تشبه المروحة

توضع فى الطعام ويتم لف او برم الذراع الخشبية للتقليب
وممكن بمضرب سمى مضرب اليايى وهو مضرب حلزونى
او حطيها فى الخلاط وريحى دماغك حتى تختفى قطع الباميا
تماما وبعدين صبيها فى طبق وصبى عليها باقى سمن تحمير
اللحم على الوجه

البامية الناشفة


باميه مجففة وبعدين نطحنها حتى تصير بودرة وبعدين تتعمل
زى الملوخية الناشفة بالظبط لكن بدون طماطم يعنى نحمر
توم وبعدين نحط البامية قليل جدا لانها بتتقل بسرعة
وبعدين نحط عليها الشوربة و الملح ونقلب وتغلى
غلوة واحدة فقط
وبالهنـــــا
المصدر


اقرأ أيضا::


;g d,l 'fom hgltv,;m h, hg,d;h hglwvdm hg,d;h



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
المفروكة, الويكا, المصرية


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


كل يوم طبخة المفروكة او الويكا المصرية

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 11:17 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO