#1
| |||
| |||
طبق لذيذ جدا الكورش او لمحبى الكرشة السلام عليكم ورحمة الله الكرشة الطريقة والمقادير هنظف الكرش كويس جدا وننقعها فى خل وليمون ليلة كاملة ورشة حبهان وبعدين نجيب حلة ونحط فيها فصين حبهان ومستكة ومعلقة سمنة ونحط الكرشة فيها هتنزل ماء هنخده ونرميه ونعمل كده كمان مرة فى اخر مرة هنغسلها كويس علشان الريحة الى فيها تروح خالص بعد كده نحضر بصلة صغيرة و5 فصوص توم محترمين ونشوحهم فى شوية سمنة او زيت واول مايدبله نحط عليهم عصير الطماطم ونسيبها تسسبك شوية وبعدين نحط الكرشة وبعدين نحط شوربة الممبار عليها وانا بحبها اكتر من شوربة الكرشة لانها بتدى طعم احلى بكتييييييير جبتيها منييييييييين ؟ طبعا انا اليوم ده عندى يكفيكم الشر بيبأى انتحار لان ابو اياد لو الكرشة مش معاها ممبار وكوارع بتتحول لسد حنك سامحونى مصورتش طريقتهم لانى كنت خلصت فعلا وبعدين نسيبها تستوى على رحتها ونحط البهارات بس ناخد بالنا لان شوربة الممبار طبعا بيكون فيها بهارات كتير وتقدم مع الممبار (بالمصري او الفوارغ بالشامي ) والكوارع طريقة عمل الكرش والكوارع بالطريقة الفلسطينية فالأردن وفلسطين شعب واحد، ووطن واحد ‫طريقة عمل الكرش والكوارع بالطريقه الفلسطينيه‬‎ - YouTube-------------- وبالهناء والعافية لمن يحبها المصدر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'fr g`d` []h hg;,va h, glpfn hg;vam glpfn |
الكلمات الدليلية (Tags) |
الكورش, لمحبى, الكرشة |
| |