LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة تجهيز أطباق جديدة من مطبخي طاجن الدجاج بالحمص , طريقة عمل طاجن الدجاج بالحمص , طريقة اعداد طاجن الدجاج طاجن الدجاج بالحمص , طريقة عمل طاجن الدجاج بالحمص , طريقة اعداد طاجن الدجاج طاجن الدجاج بالحمص , طريقة عمل طاجن الدجاج بالحمص , طريقة اعداد طاجن الدجاج بالحمص المقادير: فرخة حوالى 2 كيلو+بصلة كبيرة+معلقة صغيرة جن**يل بودرة+كوب حمص+كوب عصير طماطم+ملح وفلفل - زرة بيكربونات+نص كوب زيت زيتون+كوب كسبرة خضراء مفرومة صغير الطريقة: تقطع الفرخة الى اربع ارباع انقعى الحمص من بليل لحد الصبح و الصبح اشطفية من الماء اللى كان منقوع فيها اسلقى الحمص فى ماء مغلى مع زرة البيكربونات.لحد ما يستوى وبعدين شيلية من الماء واشطفية وضعية فى المصفاة ضعى زيت الزيتون فى مقلاية مع البصلة المفرومة لحد ما تصفر نضع الدجاج على البصل تقليبه ثم ضعى عصير الطماطم و التوابل و كوب ماء ساخن ونتركه لحد ما الفراخ تقرب تستوى نضع عليها الكسبرة الخضراء ثم نضع الحمص لحد ما يغلو غلوة ويكون فية صوص بكمية مناسبة نضع الخليط كله فى طاجن فرن ونضع على الوحه حلقات الطماطم وندخلها الفرن لحد الوحه مايحمر اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm j[id. H'fhr []d]m lk l'fod 'h[k hg][h[ fhgplw < ulg |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طاجن, الدجاج, بالحمص, طريقة, طاجن, الدجاج, بالحمص, طريقة, اعداد, طاجن, الدجاج |
| |