LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
اختراع الشيف طريقة عمل الموز بالمارينج ، خطوات اعداد وتقديم الموز بالمارينج خطوات اعداد وتقديم الموز بالمارينج ، طريقة عمل الموز بالمارينج المكونات 6 ثمرات موز كبيرة مقطعة شرائح باكيت بسكويت كبير بالفانيليا أو سادة 3/4 كوب سكر 1/3 كوب دقيق 1/4 ملعقة صغيرة ملح صفار 4 بيضات كبيرة 2 كوب لبن ملعقة صغيرة فانيليا ملعقة صغيرة بشر برتقال أو ليمون لتحضير المارينج بياض 4 بيضات 1/2 كوب سكر طريقة التحضير 1- هاتي طبق عميق واخلطي فيه السكر والدقيق والملح وصفار البيض واللبن والفانيليا وبشر البرتقال أو الليمون، واضربيهم مع بعض بالمضرب على حمام مائي ساخن على نار متوسطة، واستمري في التقليب بالمضرب لغاية ما الخليط يبقى سميك، ويبقى قوامه زي الكسترد، وبعد كده سيبيه شوية علشان يبرد. 2- هاتي الصينية أو القالب اللي هتعملي فيه، وافردي في قاعدته كمية صغيرة من الكسترد، ووزعي بعض قطع البسكويت على جوانب القالب، وحطي بعض شرائح الموز فوق طبقة الكسترد، وبعد كده افردي طبقة تانية من البسكويت وافردي عليها شرائح الموز وفي النهاية ضيفيي الكسترد، واستمري على كده لغاية ما تخلصي كل كمية البسكويت والكسترد والموز. 3- لتحضير المارينج، اضربي بياض البيض بالمضرب على سرعة متوسطة لغاية ما تحسي إن كميته زادت وبقى عامل زي الكريمة، وبعد كده ضيفي السكر مع الاستمرار في الخفق، لغاية ما تلاقي المارينج اتكون وبقى عامل زي الكريمة، وبعد كده افردي طبقة المارينج على الكسترد الموجود في القالب اللي هيدخل الفرن. 4- دخلي القالب في الفرن وسيبيه لمدة 10 - 15 دقيقة لغاية ما السطح يبقى لونه ذهبي.. وبعد كده قدميه وممكن تقدمي معاه صوص الكراميل.. وبالهنا والشفا. اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب hojvhu hgadt 'vdrm ulg hgl,. fhglhvdk[ K o',hj hu]h] ,jr]dl |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, الموز, بالمارينج, خطوات, اعداد, وتقديم, الموز, بالمارينج |
| |