LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
مطبخي هوايتي اتعلمى طريقة عمل قرنبيط كرسبي ، قرنبيط كرسبي كتيز طعمة اليوم جايبالكم اكلة كتير سهلة وبسيطة اتعلمى طريقة عمل قرنبيط كرسبي ، قرنبيط كرسبي كتيز طعمة النهاردة يا اخواتي عملت قرنبيط كرسبي لذيذ ومقرمش طبعا انا عارفة انكم اساتذة فيه لكن كمان عارفة انه مشاكله بعد اكله اكتر عشان كده دايما وانا بسلقه باخد نصف حزمة البقدونس مع معلقة صغيرة كمون وملح لييييييييييه؟؟؟؟؟؟؟؟ لان البقدونس بيمتص الغازات الموجودة في القرنبيط وبتسبب انتفاخ وان شاء الله تستمتعوا باكله اول حاجة بسلقه من 7 ل 10 دقايق مع البقدونس والكمون وملح وطبعا التتبيلة العادية ملح وفلفل وربع معلقة كمون +4 فص توم كبير +1 طماطم صغيرة +فلفل احمر رومي 4 معالق دقيق +رشة زعتر + خضرة بقدونس وشبت وكزبرة +4 بيض وماء قليل للخلط اقل من ربع كوب كل ده بنطحنه في الخلاط ما عدا الخضرة بنضيفها اخر حاجة بعد طحن المكونات بضيف الخضرة المقطعة كده وطبعا نضع القرنبيط فيها نصف ساعة ده بقي عيش فينو عادي طحنته في الكبة خشن شوية مش ناعم وبعد كده بدخله الفرن ينشف ربع ساعه مش بحمصه بنشفه فقط كده وبضيف له رشة ملح وفلفل وزعتر وقرفة او بهارات وشطه عشان الطعم وهنا نصفي القرنبيط كويس من الخلطة عشان ما يعجنش من جوه تصفوه من الخلطة كويس واغلف القرنبيط بالبقسماط كده وممكن ببقسماط جاهز زي ده بعد التغليف كويس جدا بالبقسماط ندخله الفريزر اقل حاجة نصف ساعة او ساعة يتماسك دا كلامى [ انا مش حطيته فى التلاجة عملته على طول ] ولما تحطيه فى البقسماط وتطلعيه حطى كل حاجة لوحدها ومتحطيهاش فوق بعض وتهدى النار عليه وانتى بتقليه . وده شكله بعد التحمير لان الفينو خشن كان بيقرمش جدااااااا قدمته مع بطاطس وسلطة طحينة [ انا مش حطيته فى التلاجة عملته على طول ] ولما تحطيه فى البقسماط وتطلعيه حطى كل حاجة لوحدها ومتحطيهاش فوق بعض وتهدى النار عليه وانتى بتقليه . بس بصراحة يا بنات أنا عملته كان رووووعة ومسحوا الطبق كله وكنت عملاه على العشا واتعشينا بيهونمنا بعدها ولا عمل انتفاخ ولا حاجة . اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب l'fod i,hdjd hjugln 'vdrm ulg rvkfd' ;vsfd K ;jd. 'ulm 'vdrm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
اتعلمى, طريقة, قرنبيط, كرسبي, قرنبيط, كرسبي, كتيز, طعمة |
| |