صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

اكلة من عمايلي طريقة عمل الجندوفلى (البكلويز)

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 125
افتراضي اكلة من عمايلي طريقة عمل الجندوفلى (البكلويز)




اكلة من عمايلي طريقة عمل الجندوفلى (البكلويز)

اكلة من عمايلي طريقة عمل الجندوفلى (البكلويز)













المقاادير
نص كيلو جندوفلى
بصل
توم
طماطم
فلفل اخضر
معلقة زيت
توابل بقى فلفل وملح وكمون

الطريقه
جيبت الجندوفلى وغسلته كويس جدا

من الرمل ال فيه


وبعدين برده مااقتنعتش بغسيله
لان بيكون فيه رمل جوه
ومش هايخرج كدا روحت حاطه عليه حبة مايه وغليته غلوه على النار عشان ينزل رمله

وبعد مالمايه غلت طفيت وصفيته من مايته
وروحت جايبه كل المقادير ال عندى قطعت البصل والطماطم والفلفل والتوم
ومعلقة زيت والتوابل وحطيتهم عليه


وحطيت الحله على النار شويه لحد
مااستوى بالشكل ده








بالهنا والصحه
مؤيده بالله

المصدر


اقرأ أيضا::


h;gm lk ulhdgd 'vdrm ulg hg[k],tgn (hgf;g,d.) hg[k],tgn



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, الجندوفلى, (البكلويز)


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


اكلة من عمايلي طريقة عمل الجندوفلى (البكلويز)

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 08:09 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO