صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو مميز
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 19,066
افتراضي طريقة تجهيز طبخ جديدة مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى ، الحواوشى الاسكندرانى بالصور




طريقة تجهيز طبخ جديدة مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى الحواوشى الاسكندرانى بالصور


طريقة تجهيز طبخ جديدة مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى الحواوشى الاسكندرانى بالصورطريقة تجهيز طبخ جديدة مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى الحواوشى الاسكندرانى بالصورطريقة تجهيز طبخ جديدة مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى الحواوشى الاسكندرانى بالصور

مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى ، الحواوشى الاسكندرانى بالصور



خطوات عمل الحواوشى الاسكندرانى ، طريقة عمل الحواوشى الاسكندرانى ، كيفية عمل الحواوشى الاسكندرانى ، مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى ، الحواوشى الاسكندرانى بالصور ، أسهل طريقة لعمل الحواوشى الاسكندرانى ، أجمل طريقة لعمل الحواوشى الاسكندرانى ، خطوات عمل الحواوشى الاسكندرانى ، طريقة عمل الحواوشى الاسكندرانى ، كيفية عمل الحواوشى الاسكندرانى ، مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى ، الحواوشى الاسكندرانى بالصور ، أسهل طريقة لعمل الحواوشى الاسكندرانى ، أجمل طريقة لعمل الحواوشى الاسكندرانى

طريقة عمل الحواوشي الإسكندراني




أولاً : العجينة بتاعت العيش
1-تجيبي الخميرة الفورية وشوية ماء دافيء ومعلقة سكر وتسبيهم شوية
2- تجيبي 4 كوب دقيق بما يوازي كيلو وتحطي عليهم كيس لبن بدرة صغير
وشوية ملح صغيرين وتحطيهم على بعض
3-وتحطي حوالي معلقتين كبار زيت على رقم اتنين وبعد كده تحطي الخميرة
وتعجينيهم على بعض وتزويدي ماء بشويش مش هقدر أقولك مقدار ماء علشان ده على حسب الدقيق المهم إن العجينة أول ما تخلص تطلع ايدك نظيفة والعجينة مرنة
وتسيبيها حوالي من ساعة ونصف إلى ساعتين علشان تخمر ودفيها بغضاء وكيس نايلون نظيف
ثانياً : اللحم
1-تجيبي نصف كيلو لحم مفروم وحزمتين بقدونس أخضر وبصلتين كبار
تفرومي البصل وتمروطيه أو تدعكيه في ملح وفلفل أسود وجوزة
الطيب وبهار لحمة
وشوية زعتر صغيرين
وبعدين تفرومي البقدونس وتدعكيه في البصلة كويس أوي
وبعدين تحطي عليهم اللحمة وتدعكيهم في بعض كويس أوي أوي
وتسبيهم شوية في الثلاجة لحد ما العجين يخمر
وبعدين تفردي العجين بالنشابة وحطي شوية دقيق تحته علشان ما يلزقش وشوية فوقه
وبعدين تحطي اللحم في الوسط وتكوني فرده التاني وتحطيه فوقيه
عاوزه تحطي فلفل خرطي وحطي عاوزة تحطي طمام حطي بس تكون ناشفة
وبالهنا والشفا



اقرأ أيضا::


'vdrm j[id. 'fo []d]m lrh]dv ulg hgp,h,an hghs;k]vhkn K fhgw,v



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
مقادير, الحواوشى, الاسكندرانى, الحواوشى, الاسكندرانى, بالصور


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة تجهيز طبخ جديدة مقادير عمل الحواوشى الاسكندرانى ، الحواوشى الاسكندرانى بالصور

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 08:53 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO