صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,929
افتراضي طريقة تجهيز طريقة الذ الوجبات لحمة ضاني مشوية-وصفات عيد الاضحى-اكلات عيد الاضحى




طريقة تجهيز طريقة الذ الوجبات
 لحمة ضاني مشوية-وصفات عيد الاضحى-اكلات عيد الاضحىطريقة تجهيز طريقة الذ الوجبات
 لحمة ضاني مشوية-وصفات عيد الاضحى-اكلات عيد الاضحىطريقة تجهيز طريقة الذ الوجبات
 لحمة ضاني مشوية-وصفات عيد الاضحى-اكلات عيد الاضحى


لحمة ضاني مشوية



المقادير:


لحمة ضاني مقطعة مكعبات متوسطة الحجم أو ريش.


• كوب كبير عصير طماطم.


• ملعقة صغيرة فلفل أسود.


• ملعقة صغيرة شطة حمراء ناعمة.


• 10 فصوص ثوم.


• ملعقة كبيرة خل أبيض.


• ملعقة كبيرة كمون مطحون.


• 1 حبة جوزة الطيب مبشورة ناعم.


• 1 بصلة كبيرة.


• فلفل رومي أخضر.


• نص فنجان زيت.


الطريقة:



1. هنجيب اللحمة ونغسلها كويس.


2. هنجهز تتبيلة اللحمة وهي عبارة عن الزيت + الخل + الكمون


+ جوزة الطيب + البصلة + عصير الطماطم + الفلفل الأسود +


الفلفل الأخضر + الثوم + الشطة ونضربهم مع بعض في الخلاط.


3. بعد كده هنجيب صينية وندهنها بالخليط ده وبعد كده نبدأ في


رص اللحمة في صورة طبقات وبين كل طبقة وطبقة نحط خلطة


التتبيل...


4. بعد ما نخلص من رص اللحمة نحطها وخليط التتبيل في التلاجة


لمدة 3 ساعات، بعد كده نخرجها ونشويها على الشواية الكهرباء أو


الفحم...



وبالهنا والشفا


اقرأ أيضا::


'vdrm j[id. hg` hg,[fhj gplm qhkd la,dm-,wthj ud] hghqpn-h;ghj hghqpn qhkd



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
لحمة, ضاني, مشويةوصفات, الاضحىاكلات, الاضحى


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة تجهيز طريقة الذ الوجبات لحمة ضاني مشوية-وصفات عيد الاضحى-اكلات عيد الاضحى

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 10:55 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO