LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة تحضير وصفاتي ولا اطعم السمك والجمبرى والكليمارى . بالصور . اكلات ساخنة السمك والجمبرى والكليمارى . بالصور . اكلات ساخنة اطباق ساخنة . اطباق عربية . اطباق غربية . طرق تحضير الاكلات بالصور اولا السمك نحضر سمك بلطى وبربونى نحضر التتبيله ثوم _ كمون _ لمون _ ملح _ فلفل نخلط جميع المكونات نتبل بيهم بطن السمك من الداخل ويترك 3 ساعات فى الثلاجه نضع عليهم الدقيق ونقليهم معلشى نسيت اصوره بعد القلى ندخل على الجمبرى نحضر كيلو من الجمبرى ونغسله جيدا ونفتحه من الظهر ونشيل كيس الرمل دلوقتى هنعمله بطريقتين نص كيلو نضعه فى صينيه تيفال عليه الخلطه اللى فاتت ومجموعه من الخضار طماطم _ بصل _ فلفل رومى ونضعه على النار وبيكون بالشكل ده ومعاه سى فود (شوربه الجمبرى) النص التانى يتبل كما سبق ونضعه فى طاسه تيفال ويشوح لمده 4 دقائق ندخل على الكليمارى يقطع طولى ويغسل جيدا ونضع عليه التتبيله السابقه وكميه الخضار ويترك على النار لغايه ما يستوى وطبعا مش ننسى ارز السمك نشوح بصله متوسطه الى ان يحمر لونها نضيف الارز ونضع الملح ويترك ليغلى ثم نضعف النار ويترك ليستوى ويقدم مع الكليمارى او الجمبرى حسب الرغبه وطبعا اوعوا تنسوا السلطه الخضرا والطحينه وبالف هنا وشفا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm jpqdv ,wthjd ,gh h'ul hgsl; ,hg[lfvn ,hg;gdlhvn > fhgw,v h;ghj shokm ,hg[lfvn ,hg;gdlhvn fhgw,v |
الكلمات الدليلية (Tags) |
السمك, والجمبرى, والكليمارى, بالصور, اكلات, ساخنة |
| |