LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة تجهيز طبخة جديدة بالخطوات ستيكى بانز او السينابون.طريقة تحضير الستيكي بانز.تحضير خبز السينابون.مخبوزات بالصور ستيكى بانز او السينابون المكونات العجينة 1/4 كوب ماء دافىء 1 بكتة خميرة فورية 1/3 كوب سكر 3/4 كوب حليب 4 معالق زبدة غير مملحة بالإضافة للمزيد لدهان القالب 3 صفار بيض كبير او 4 صغيرين 1 بشر برتقالة 1 1/4 ملعقة صغيرة ملح 4 1/4 دقيق بالإضافة للمزيد عشان رش سطح العمل الحشوة 1/2 كوب سكر بنى 1 ملعقة صغيرة قرفة مطحونة معالق صغيرة4 زبدة غير مملحة التزين 4 معالق صغيرة عسل 3/4 كوب سكر بنى 4 معالق زبدة غير مملحة 1 1/2 كوب عين جمل مقطع خشن الطريقة العجينة اخلطى الماء و الخميرة و معلقة سكر و قلبى و سبيها تتتفاعل 5 دقائق اضيفى الحليب و الزبدة و باقى السكر و صفار البيض و بشر البرتقالة و الملح و 3 اكواب دقيق و قلبى لما يختلطوا كويس اضيفى قليلا قليلا كوب الدقيق المتبقى العجينة حاتكون ملزقة شوية خديها و حطيها فى بولة مدهونة زبدة و ادهنيها قليلا جدا بالزبدة و غطيها و يبسها تخمر ساعة او ساعتين حسب دفىء المكان لما يتضاعف حجم العجينة افرديها على سطح مرشوش بالدقيق و سبيحا تستريح 20 دقيقة الحشوة اخلطى الزبدة السايحو مع القرفة مع السكر البنى. افرديها على العجينة و لفيها كأنها سويسرول و قطعيها ترنشات كما بالصورة اعملى مقدار التزين سيحى الزبدة و السكر البنى والعسل على النار صبى المزيج ده فى الصينية اللى حاتخبزى فيها السينابون و اللى مدهونة كويس بالزبدة وزعيه على الصينية كويس و رشى عليه العين جمل المقطع كما بالصور رصى الترنشات بتاعة العجينة فى الصينية بوخليهم متلاصقين ببعض غطيهم بالسوليفان كويس اوى و سيبيهم طول الليل فى التلاجة تانى يوم طلعيها و خليها توصل لدرجة حرارة الغرفة سخنى الفرن و اخبزيها 35 دقيقة لغاية ماتحمر و اقلبى الصينية فورا على قالب تقديم و خلىبالك من السائل السخن اللى فى القاع عشان ماينزلش على رجلك و يحرقك خليها تهدأ شوية و تقدم دافئة اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm j[id. 'fom []d]m fhgo',hj sjd;n fhk. h, hgsdkhf,k>'vdrm jpqdv hgsjd;d fhk.>jpqdv of. hgsdkhf,k>lof,.hj fhgw,v fhk. hgsdkhf,k'vdrm jpqdv hgsjd;d fhk.jpqdv hgsdkhf,klof,.hj |
الكلمات الدليلية (Tags) |
ستيكى, بانز, السينابونطريقة, تحضير, الستيكي, بانزتحضير, السينابونمخبوزات, بالصور |
| |