LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة تجهيز وصفة يم يم من مطبخي طريقة تحضير الخبز البرتغالى الحلو.مخبوزات حلوة من المطبخ البرتغالي.الخبز البرتغالى طريقة تحضير الخبز البرتغالى الحلو . مخبوزات حلوة من المطبخ البرتغالي . الخبز البرتغالى بالصور الخبز البرتغالى الحلو المكونات القاعدة الإسفنج ½ كوب دقيق 1 ملعقة مائدة سكر 2 ¼ ملعقة صغيرة خميرة فورية ½ كوب ماء فى درجة حرارة الغرفة العجينة 6 معالق مائدة سكر 1معلقة ملح 1/4 كوب لبن بودرة 4 ملعقة مائدة زبدة طرية فى درجة حرارة الغرفة 2 بيضة بشر قشرة ليمونة 1 بشر قشرة برتقال فانيليا 3 كوب دقيق 6 معالق ماء فى درجة حرارة الغرفة (استخدمت فقط 1 1/2 ملعقةانظرى بالأسفل) لدهان الوجه بيضة مخفوقة مع ملعقة ماء الطريقة اخلطى مكونات القاعدة الإسفنجية فى بولة و غطيها و سبيها تخمر ساعة و نصف فى مكان دافىء بعد ماتخمر القاعدة الإسفنجية ابدأى فى العجينة اخلطى السكر و الملح و اللبن البودرةو الزبدة فى بولة كبيرة بعد ما يختلطوا كويس ضيفى البيض و بشر البرتقال و الليمون اضيفى الدقيق بعد ماتنخليه و قلبى و اضيفى القاعدة الأسفنجية و اعجنى 15 دقيقة بايدك و 10 دقائق فقط بالعجانة (الكيتشن ايد) وزودى الميه تدريجيا اذا احتاجت مياه انا استخدمت معلقة و بعدين اخلط لغاية ما العجينة تجانست (الكلام للكاتبة الأصلية) و انا عموما احتجت ملعقةو نصف ماء فقط و لكن ذلك يختلف من دقيق لآخر حطى العجينة فى بولة مدهونة زيت و امسحى بايدك على وش العجينة بالزيت غطيها و سبيها ساعتين تخمر قسمى العجينة فى قالبين توست مدهونين و فيهم ورقة زبدة من تحت سخنى الفرن 10 دقائق لاحظى ان اثناء التسوية عليكى انك تلفى الصينية و تجيبى الناحة اللى بتواجه ظهر الفرن قدام عشان السوى يكون واحد كمان لاحظى ان الخبز ده فيه سكر و من بره ممكن يكون لونه احمر بسبب السكر فى حين انه لسه ماستواش كويس سويه لمدة 45 - 50 دقيقة اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm j[id. ,wtm dl lk l'fod jpqdv hgof. hgfvjyhgn hgpg,>lof,.hj pg,m hgl'fo hgfvjyhgd>hgof. jpqdv hgof. |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, تحضير, الخبز, البرتغالى, الحلومخبوزات, حلوة, المطبخ, البرتغاليالخبز, البرتغالى |
| |