LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طبخه طعمه صينيه البطاطس باللحم المفروم , طريقة اعداد البطاطس باللحمه طريقة اعداد البطاطس باللحمه , صينيه البطاطس باللحم المفروم طريقه عمل البطاطس واللحمه بطاطس لحمة مفرومة بيضةونصف او بيضتين حسب كمية البطاطس بقسماط ناعم سمنة بطاطس مهروسة باللحمة المفرومة خطوات التحضير - نسلق البطاطس الكمية التى تكفى لعمل صينية موجودة عندك- نهرس البطاطس ونضع عليها بيضتين مخفوقين- نجهز العصاج المكون من اللحمة المفرومة والبصل- ندهن صينية بقليل من السمن ثم نرش البقسماط الناعم فوق السمن ثم نضع نصف كمية البطاطس المهروسةونضغط عليها من الجوانب- نضع العصاج فوق البطاطس ثم نضع نصف الكميةالثانية ونضغط عيها بحيث تغطى العصاج تماما نرش البقسماط مرة اخرى فوق البطاطس - تدخل فرن ساخن الى ان يحمر وجهها وبالهنا والشفا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'foi 'uli wdkdi hgf'h's fhggpl hgltv,l < 'vdrm hu]h] fhggpli hgf'h's fhggpl hgltv,l 'vdrm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
صينيه, البطاطس, باللحم, المفروم, طريقة, اعداد, البطاطس, باللحمه |
| |