صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو مميز
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 8,069
افتراضي اسهل وصفة تحضير عرق اللحمه البارده مفيش الذ من كده , تعالو شوفو اكلتى




اسهل وصفة
 تحضير عرق اللحمه البارده مفيش الذ من كده تعالو شوفو اكلتىاسهل وصفة
 تحضير عرق اللحمه البارده مفيش الذ من كده تعالو شوفو اكلتىاسهل وصفة
 تحضير عرق اللحمه البارده مفيش الذ من كده تعالو شوفو اكلتى



عرق لحمة بتلو أو كندوز • 5 فصوص ثوم
• ملح وفلفل
• 1 ملعقة صغيرة خلطة البهارات
• 2 ملعقة كبيرة زبدة
• 2 ملعقة كبيرة زيت
• 1 بصلة متوسطة شرائح
• 1 ثمرة جزر شرائح
• 1 عود كرفس مقطع
• 2 ملعقة كبيرة خل
• 2 ملعقة كبيرة صوص الصويا
• 3 أوراق لورا
• 1 ملعقة صغيرة روزماري


الطريقة :


1. يربط عرق اللحمة بالخيط ثم يخرم في اماكن متفرقة بسكين رفيع ويحشى بفصوص ثوم ثم يتبل بالملح والفلفل والبهارات .
2. تذاب الزبدة مع الزيت في إناء على النار ثم يشوح عرق اللحمة حتى يحمر لونه .
3. يضاف البصل والجزر والكرفس إللى ويترك الخليط على النار حتى تذبل الخضروات .
4. يضاف الخل وصوص الصويا وورق اللورا والروزماري إلى اللحم مع قليل من الماء ويترك الخليط على النار حتى الغليان .
5. يرفع اللحم ويوضع في صينية فرن مع الخضروات والصوص ثم يغطى بورق الومنيوم .
6. توضع صينية اللحم في الفرن مع التقليب من حين لاخر حتى التأكد من تمام النضج .
7. يترك اللحم جانباً جتى يبرد ثم يفك الخيط ويقطع اللحم إلى شرائح رفيعة .
8. ترص شرائح اللحم في طبق التقديم وتزين بقطع من الخيار المخلل .
9. يقدم الطبق مع الصوص الناتج عن الطهي بعد تصفيته وصوص التارتار .


اقرأ أيضا::


hsig ,wtm jpqdv uvr hggpli hgfhv]i ltda hg` lk ;]i < juhg, a,t, h;gjn hggpli hgfhv]i ltda juhg, a,t,



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
تحضير, اللحمه, البارده, مفيش, تعالو, شوفو, اكلتى


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


اسهل وصفة تحضير عرق اللحمه البارده مفيش الذ من كده , تعالو شوفو اكلتى

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 11:22 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO