صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 7,919
افتراضي وصفاتي ولا اشهى رقاق باللحمة المفرومة ، أشهى رقاق باللحمة المفرومة




وصفاتي ولا اشهى رقاق باللحمة المفرومة أشهى رقاق باللحمة المفرومةوصفاتي ولا اشهى رقاق باللحمة المفرومة أشهى رقاق باللحمة المفرومةوصفاتي ولا اشهى رقاق باللحمة المفرومة أشهى رقاق باللحمة المفرومة



هلا حبيباتى اليكم أكله شهيه ولذيذه يارب تعجبكم




رقاق باللحمة المفرومة
المقادير:

1/ 2 كيلو رقاق1/ 4 كيلو لحمة مفرومة معصّجةشوربة لحم ساخنةسمنة أو زبدةملح وفلفل

الطريقة:
1- ادهني الصينية بالسمنة أو الزبدة على حسب الرغبة، وبعد كده اسقي الرقاق بالشوربة علشان يطرى، وابدئي في رص نصف كمية الرقاق في الصينية.

2- بعد كده افردي كمية اللحمة المفرومة على الرقاق، وبعدين رصّي باقي كمية الرقاق، وادهني سطح الرقاق بكمية بسيطة من السمن أو الزبدة، ودخّلي الصينية في فرن ساخن، وبعد شوية قللي درجة الحرارة عليه، وسيبيه لغاية ما الوش يحمر، وبعد كده طلّعيه من الفرن وسيبيه يبرد شوية وبعد كده قطّعيه وقدّميه.. وبالهنا والشفا.


اقرأ أيضا::


,wthjd ,gh hain vrhr fhggplm hgltv,lm K Hain



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
رقاق, باللحمة, المفرومة, أشهى, رقاق, باللحمة, المفرومة


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


وصفاتي ولا اشهى رقاق باللحمة المفرومة ، أشهى رقاق باللحمة المفرومة

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 12:11 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO