صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
مدير عام
 
تاريخ التسجيل: May 2018
المشاركات: 13,700
افتراضي الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ




الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ

الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ

طريقة عمل الكانيلوني


الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ

طريقة عمل الكانيلوني


الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ


طريقة عمل الكانيلوني



نص كوب لبن
ونص كوب ميا وكوب دقيق
بيضه
رشه ملح
فلفل اسود وكمون معلقتين زيت تضربى كل المكونات دى فى الخلاط
وبعد كدا فى صنيه تيفال ونقطه زيت وبمغرفه تنزلى بالخليط على فترات وتفرديها بنفس لفه الطاسه فى اتجاه واحد هتلاقيها لونها بيتغير وتقلبى على الاتجاه التانى وتكونى مجهزه اى حشو لحمه او فراخ او كبده انا حشتها لحمه زى كباب الحله قطعت اللحمه قطع صغيره وتشوحيها فى فصين توم مع فلفل الوان وتوابل والاهم الحبهان بودر بيدى طعم جميل وكوب ميا وتسبيها تستوى والطعم تحفه ودخليها الفرن على درجه 200 وبعد كدا تحت الشوايه تاخد اللون وبالهنا
ملحوظه ممكن تدهينى وشه صلصه وتحطى جبنه رومى او موتزريلا بس انا عملت بيضه فى نصف كوب لبن ورشتها على الوش


اقرأ أيضا::


hg;hkdg,kd ugn hw,gi ,[vfd ljum hg'ul hgg`d` ,[vfd hgg`d` hg'ul hg;hkdg,kd



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
متعة, وجربي, اللذيذ, الطعم, الكانيلوني, اصوله

أدوات الموضوع
انواع عرض الموضوع

ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


الكانيلوني على اصوله وجربي متعة الطعم اللذيذ

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 05:14 AM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2019 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO