صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

وصفة ولا اطعم طريقة عمل كوسة وفلفل محشين

المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 130
افتراضي وصفة ولا اطعم طريقة عمل كوسة وفلفل محشين




وصفة ولا اطعم طريقة عمل كوسة وفلفل محشين

وصفة ولا اطعم طريقة عمل كوسة وفلفل محشين


الكمية تكفي5 أشخاص

وقت التحضير30 دقيقة

وقت الطهي35 دقيقة

المقادير21كيلو ارز كميئة ضئيلة من اللحم المفروم خضرة محشة طماطم حمراء توابل توابل لحم ورق لورى ملح فلفل اسود) الطبخ الكوسة نخططها من الخارج ب المقورة كدة شكلها يبقى احسن
اما الفلفل بشوف ناس مقطعاة ب السكينة افضل طريقة لية
نمسك العنق بتاع الفلفلاية ونضغط لجوة بشويش ثم نشدة للخارج
هتصبح ضيقة ب الشكلل دة والرز مش يقع
بس بشرط متمليش الفلفلاية اوى عند الحشو والكوساية كمان
ببعد غسيل الارز جيدا نقطع علية بصلة نية ونضع خضرة المحشى
علية وكمو ن وندعكهم ببعض كويس ودة سر جمال المحشى ويا سلام بقة لو حطيطى مع التسبيكة ورق لورى وتوابل لحم مممممممممم لذيذ ونخلط كلة مع بعض ثم نحشى الكوسة ومنملهاش ع الاخر عشان مش تفرقع منك
وحطى ف ارضية الحلة شرائح بصل وطماطم وبعدين رصى الكوسة وبعدين رصى الفلفل
ومعيار المياة يكون اقل من نصف الحلة بقليل عشان الكوسة بتنزل مية
ودة حبيباتى الرز اللى اتبقى هحط علية قلب الكوسة
وحبة زيت وحبة ملح عشان قلب الكوسة مش كان علية ملح
المصدر


اقرأ أيضا::


,wtm ,gh h'ul 'vdrm ulg ;,sm ,tgtg lpadk ;,sm ,tgtg



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
طريقة, كوسة, وفلفل, محشين


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


وصفة ولا اطعم طريقة عمل كوسة وفلفل محشين

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 01:56 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO