LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة عمل أطباقي ولا اطعم البط الدمياطي , خطوات عمل البط الدمياطى , طرق تحضير طبق البط وخطواتها المقادير بطة 5بصلات كبيرة فنجان صغيرزبيب مستكة وحبهان ملح وشطا فلفل اسود كمون الطريقة اغسلي البطه جيدا بالماء والخل واتركيها تصفي نغسل الزبيب ونصفيه جيدا أولا: نحضر الحشو الداخلى وهى تسمى مرتة نقطع البصل تقطيع متوسط ونضعه فى مقلاة ونضعه عالنار مع معلقه كبيره زيت وفنجان صغير ماءنضع عليهم ملح وكمون وشطاوفلفل اسود وكمون ونتركها لتنضج نص سوا متسويهاش جامد لانها هتستوي اكتر والبطه بتتسلق بعد ما تستوي نص سوه نضيف الزبيب ونقلبها شويه وبعدين نطفي عليها وبعد ان انتهينا من عمل الحشو(المرته)نحشو البطة بالحشو ونخيطها جيدا حتي لا يقع الحشو في الشوربه وبعدها نشوحها بالمستكة والحبهان فى حلةعاديةتأخذ ساعة او ساعه ونصف طهى ونضع ملح ونتركها تستوى وبعد ما تستوي نصفيها من الشوربه و ندهن البطة زيت خفيف مع ليمون وندخلها الفرن تتحمر وبالهنا والشفاء اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm ulg H'fhrd ,gh h'ul hgf' hg]ldh'd < o',hj hg]ldh'n 'vr jpqdv 'fr ,o',hjih hg]ldh'd |
الكلمات الدليلية (Tags) |
البط, الدمياطي, خطوات, البط, الدمياطى, تحضير, البط, وخطواتها |
| |