LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة تجهيز وصفه جديدة طريقة تحضير البروانيز بزيت الزيتون و الفستق بالصور.البراونيز بالفستق وزيت الزيتون البروانيز بزيت الزيتون و الفستق 100 جرام شكولاتة خام مقطعة و سايحة فوق حمام مائى ساخن 1/3 كوب زيت زيتون بكر ½ كوب دقيق ¼ كوب شوفان (كويكر) رشة ملح 2 بيضة كبار فى درجة حرارة الغرفة 2/3 كوب سكر فانيليا ½ كوب فستق (ممكن تعمليعا من غير مكسرات خالص او بكمية اقل من المكسرات) سخنى الفرن وبطنى صينيتك بورقة زبدة و ادهنيها خفيف بالزيت اضربى الزيت مع الشكولاتة السايحة بالمضرب اليدوى و مجرد ما يختلطوا اتركيهم على جنب امزجى الدقيق و الشوفان و رشة الملح والفانيليا مع بعض فى بولة منفصلة اضربى السكر مع البيض لمدة 5 دقائق قومى باضافة الدقيق برفق و بدون استخدام المضرب الكهربى فقط بمعلقة ولو امكن مسطحة ثم اضيفى خليط الشكولاتة و الزيت لما الخليط يتجانس اضيفى الفستق صبى الخليط فى الصينية المبطنة بورق الزبدة واخبزيها لمدة 20 -22 دقيقة واستخدمى اختبار السكينة للتأكد انها استوت لما تبرد تماما قطعيها مربعات اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm j[id. ,wti []d]m jpqdv hgfv,hkd. f.dj hg.dj,k , hgtsjr fhgw,v>hgfvh,kd. fhgtsjr ,.dj jpqdv hgfv,hkd. f.dj hg.dj,k hgtsjr |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, تحضير, البروانيز, بزيت, الزيتون, الفستق, بالصورالبراونيز, بالفستق, وزيت, الزيتون |
| |