LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة تجهيز اشهى وجبة بالصور طريقة تحضير الكريسينى.الباتونساليه الإيطالى.مخبوزات الكرسيني الايطالية.مخبوزات بالصور <B></B> الكريسينى الباتونساليه الإيطالى اصل نشأته فى مدينة تورين بايطاليا بالقرن ال 17 المكونات 3/4 كوب حليب دافىء 1 معلقة كبيرة سكر 1 و 3/4 معلقة صغيرة خميرة فورية 1 1/2 كوب دقيق 2 ملعقة زيت 1 و ربع معلقة صغيرة ملح 1 معلقة( زعتر مطحون +بردقوش+روزمارى) رشة فلفل اسود اختيارى سمسم للزينة كمون حب للزينة حبة البركة للزينة الطريقة اضيفى السكر و الخميرة للحليب لما تعمل فقاقيع اضيفى الدقيق و الزيت و الملح و التوابل و اعجنى جيدا حطيها فى بولة مدهونة وغطيها عشان تخمر وتتضاعف فى الحجم بعد كده قسمى العجينة قطع صغيرة و ابرميها على شكل عصيان رفيعة جدا جدا او افردى العجينة بالنشابة و بقطاعة البيتزا او سكينة قطعى العجينة عصيان رفيعة ادهنى العجينة ببيضة مخفوقة وزينيها بالكمون او حبة البركة او السمسم سخنى الفرن حطى ورق زبدة فى الصينية اخبزيها 15 دقيقة و برديها خالص بعدين احفظيها فى علبة مفرغة من الهواء عشان تفضل طازة اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm j[id. hain ,[fm fhgw,v jpqdv hg;vdsdkn>hgfhj,kshgdi hgYd'hgn>lof,.hj hg;vsdkd hghd'hgdm>lof,.hj fhgw,v jpqdv hg;vdsdknhgfhj,kshgdi hgYd'hgnlof,.hj hg;vsdkd |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, تحضير, الكريسينىالباتونساليه, الإيطالىمخبوزات, الكرسيني, الايطاليةمخبوزات, بالصور |
| |