LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
مطبخي هوايتي طريقة تحضير الكوسا المحشوة ، كوسا بالصلصة الحمراء طريقه عمل الكوسا المحشيه اللذيذه المكوّنات و المقادير 1 كيلو كوسه متوسطه الحجم 13 كيلو لحم مفروم ملح فلفل جوزه الطيب بهارات لحمه بصل ثوم سمن طماطم كوسه محشيه باللحمه المفرومه خطوات التحضير - بعد تقطيع البصله قطع صغيره يتم اضافتها الي السمن وتقلب معها حتي يصفر لونها. - يضاف اليها اللحمه المفرومه وتتبل بالملح والفلفل وجوزه الطيب حتي تعصج اللحمه المفرومه ويتم وضع الثوم (حسب الرغبه). - يتم حشو الكوسه بالحمه المعصجه وترش بالملح والفلفل وجوزه الطيب وبهارات اللحم ونوضع في الصنيه ويتم عصر الطماطم وتوضع في الصنيه ثم توضع الصنيه في الفرن متوسط الحراره لمده 30 دقيقه وتقلب من حين الي اخر. وبالهنا والشفا اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب l'fod i,hdjd 'vdrm jpqdv hg;,sh hglpa,m K ;,sh fhgwgwm hgplvhx jpqdv hg;,sh hglpa,m ;,sh fhgwgwm |
الكلمات الدليلية (Tags) |
طريقة, تحضير, الكوسا, المحشوة, كوسا, بالصلصة, الحمراء |
| |