LinkBack | أدوات الموضوع | انواع عرض الموضوع |
#1
| |||
| |||
طريقة اشهى وجبات بالصور تتبيلة بط بالبرتقال , تتبيلة البط المحمر,البط المحمر بالزبدة,أطباق رمضانية,صنف رمضان تتبيلة بط بالبرتقال , تتبيلة البط المحمر, البط المحمر بالزبدة,أطباق رمضانية, صنف رمضان , أكلات شعبية , أكلات لرمضان أطباق لحم رمضانية ,وجبات الفطور الشهية أصناف سفرة رمضان ************************ المكونات تتبيلة البطة ( كوب عصير برتقال - معلقتين خل كبيرة - بصلة - 3 فصوص ثوم كبار - طماطماية كبيرة - ملح - فلفل - زعتر - روزمارى - حبهان مطحون - قرفة ) كلهم فى الكبة الحشو حوالى كوباية فريك مغسول ومنقوع كبد وقوانص متقطعة ملح وفلفل وحبهان مطحون بصلة مفرومة سمنة او زبدة او زيت اللى تحبوه الطريقة 1- تبيلة البطة عملتها قبلها بيوم وتبلت بها البطة ولفيتها فى كيس وحطيتها فى الثلاجة لتانى يوم 2- حشوة الفريك هجيبلكم صورها من موضوعى التانى نفس الطريقة بالظبط شوحت كبد الفراخ فى معلقتين زيت قلبت البصلة المبشورة مع الملح والفلفل والحبهان المطحون مع كبد الفراخ وقلبتهم كويس على النار ضفت بعد كده الفريك وقلبتهم وزودت شوية مياه وسبتهم يستووا نص سوا لغاية ما الفريك شرب المياه واسيبه يبرد وبعدين احشى البطة به وحطيتها فى الصينية وما حطتش معها اى حاجة لانها ها تنزل الصوص والدسم بتاعها وغطتها بورق الومنيوم وكنت مسخنة الفرن على درجة حرارة متوسطة 180 - 190 وسيبتها تستوى حوالى ساعتين ونصف وده على حسب وزن البطة انا بعد الساعتين ببص عليها اشوفها استوت ولا لسه ولما تستوى بشيل الفويل وافتح عليها الشواية وطبعا بتكون نزلت صوص رااااااااااااااااااااااااااااااائع ممكن تخزنوه فى الفريزر وتعملوا به اى خضار تحبوه ودى البطة بعد ما استوت ودى كمان صورة ودى صورة مع بقية الأكل عملت جنبها شوربة لسان عصفور وارز وملوخية واكلنا البطة على كم يوم كنت بشيل الباقى فى ورق فويل فى الثلاجة وتانى يوم اسخنها فى الفرن وهى متغطية بالفويل عشان مش تنشف اقرأ أيضا::
المصدر: منتدي صور حب 'vdrm hain ,[fhj fhgw,v jjfdgm f' fhgfvjrhg < hgf' hglplv |
الكلمات الدليلية (Tags) |
تتبيلة, بالبرتقال, تتبيلة, البط, المحمرالبط, المحمر, بالزبدةأطباق, رمضانيةصنف, رمضان |
| |