صور حب




منتدي صور حب
العودة   منتدي صور حب > الاقسام الاسرية > المطبخ - المطبخ الليبي - المطبخ الشامي

إضافة رد
LinkBack أدوات الموضوع انواع عرض الموضوع
  #1  
عضو جديد
 
تاريخ التسجيل: Mar 2021
المشاركات: 18,864
افتراضي طريقة اشهى وجبات بالصور تتبيلة بط بالبرتقال , تتبيلة البط المحمر,البط المحمر بالزبدة,أطباق رمضانية,صنف رمضان




طريقة اشهى وجبات بالصور
 تتبيلة بط بالبرتقال تتبيلة البط المحمر,البط المحمر بالزبدة,أطباق رمضانية,صنف رمضانطريقة اشهى وجبات بالصور
 تتبيلة بط بالبرتقال تتبيلة البط المحمر,البط المحمر بالزبدة,أطباق رمضانية,صنف رمضانطريقة اشهى وجبات بالصور
 تتبيلة بط بالبرتقال تتبيلة البط المحمر,البط المحمر بالزبدة,أطباق رمضانية,صنف رمضان



تتبيلة بط بالبرتقال , تتبيلة البط المحمر,
البط المحمر بالزبدة,أطباق رمضانية,
صنف رمضان , أكلات شعبية , أكلات لرمضان
أطباق لحم رمضانية ,وجبات الفطور الشهية
أصناف سفرة رمضان
************************
المكونات
تتبيلة البطة
( كوب عصير برتقال - معلقتين خل كبيرة - بصلة - 3 فصوص ثوم كبار - طماطماية كبيرة -
ملح - فلفل - زعتر - روزمارى - حبهان مطحون - قرفة ) كلهم فى الكبة
الحشو
حوالى كوباية فريك مغسول ومنقوع
كبد وقوانص متقطعة
ملح وفلفل وحبهان مطحون
بصلة مفرومة
سمنة او زبدة او زيت اللى تحبوه
الطريقة

1- تبيلة البطة عملتها قبلها بيوم وتبلت بها البطة ولفيتها فى كيس وحطيتها فى الثلاجة لتانى يوم
2- حشوة الفريك هجيبلكم صورها من موضوعى التانى نفس الطريقة بالظبط
شوحت كبد الفراخ فى معلقتين زيت
قلبت البصلة المبشورة مع الملح والفلفل والحبهان المطحون
مع كبد الفراخ وقلبتهم كويس على النار
ضفت بعد كده الفريك وقلبتهم وزودت شوية مياه
وسبتهم يستووا نص سوا لغاية ما الفريك شرب المياه
واسيبه يبرد وبعدين احشى البطة به
وحطيتها فى الصينية وما حطتش معها اى حاجة
لانها ها تنزل الصوص والدسم بتاعها وغطتها بورق الومنيوم
وكنت مسخنة الفرن على درجة حرارة متوسطة 180 - 190
وسيبتها تستوى حوالى ساعتين ونصف وده على حسب وزن البطة
انا بعد الساعتين ببص عليها اشوفها استوت ولا لسه
ولما تستوى بشيل الفويل وافتح عليها الشواية
وطبعا بتكون نزلت صوص رااااااااااااااااااااااااااااااائع ممكن تخزنوه فى الفريزر وتعملوا به اى خضار تحبوه
ودى البطة بعد ما استوت

ودى كمان صورة

ودى صورة مع بقية الأكل
عملت جنبها شوربة لسان عصفور وارز وملوخية

واكلنا البطة على كم يوم كنت بشيل الباقى فى ورق فويل فى الثلاجة
وتانى يوم اسخنها فى الفرن وهى متغطية بالفويل عشان مش تنشف


اقرأ أيضا::


'vdrm hain ,[fhj fhgw,v jjfdgm f' fhgfvjrhg < hgf' hglplv



رد مع اقتباس
إضافة رد

الكلمات الدليلية (Tags)
تتبيلة, بالبرتقال, تتبيلة, البط, المحمرالبط, المحمر, بالزبدةأطباق, رمضانيةصنف, رمضان


ضوابط المشاركة
لا تستطيع إضافة مواضيع جديدة
لا تستطيع الرد على المواضيع
لا تستطيع إرفاق ملفات
لا تستطيع تعديل مشاركاتك

كود [IMG]متاحة
كود HTML معطلة
Trackbacks are متاحة
Pingbacks are متاحة
Refbacks are متاحة


طريقة اشهى وجبات بالصور تتبيلة بط بالبرتقال , تتبيلة البط المحمر,البط المحمر بالزبدة,أطباق رمضانية,صنف رمضان

سياسةالخصوصية


الساعة الآن 01:17 PM


Powered by vBulletin™ Version 3.8.7
Copyright © 2024 vBulletin Solutions, Inc. All rights reserved.
Content Relevant URLs by vBSEO